Back to All Events

Jamilateknik


  • DanceConnection 128 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 11350 Sweden (map)

Om kursen
Under denna kurs fokuserar vi på en teknik framtagen av Jamila Salimpour.  Jamila kallas ofta för ”The Mother of Tribal”.  Mellan 40-80-talet samlade hon, analyserade och gav namn åt orientaliska danssteg.  Sedan dess har hennes rörelsevokabulär fått internationell spridning.  Så småningom lade sedan hennes teknik grunden för American tribal style. På den här temaklassen får du lära dig Jamilasteg, korta kombinationer samt grunderna till hennes metod för avancerat fingercymbalspel.  För dem som vill avslutas terminen med en elevföreställning inför publik. 

Om Sabriye
För mer om Sabriye klicka här

 

12 ggr 75min 
2200:-

ANMÄL DIG HÄR

Earlier Event: September 3
Orientaliskdans Level 2
Later Event: September 3
Koreografi med Sabriye