Back to All Events

ATS och Tribal Fusion introduktionskurs


  • DanceConnection 128 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 11350 Sweden (map)

Om kursen
Denna kurs vänder sig till dig som är nyfiken på tribalstilarna och som vill nöta grunderna i både fusion och ATS®. Inga förkunskaper krävs för att gå kursen. Den är organiserad så att varannan lektion fokuserar på fusion och varannan på ATS®
På fusionlektionerna lär vi oss grunderna inom stilen genom att träna grundläggande teknik, sätta ihop olika stegkombinationer samt lära in en enklare koreografi. På ATS® lektionerna lär vi oss att improvisera tillsammans i grupp enligt FatChanceBellyDance format för ATS®. Vi går igenom grundstegen och tränar på enkla variationer av dessa. Fokus kommer att läggas på att svettas ordentligt och att introduceras till dessa dansstilar på ett roligt och lättsamt sätt. För dem som vill avslutas terminen med en elevföreställning inför publik.

Lärare: Anne, Derya, Elnaz

12 ggr 75min 
2200:-

ANMÄL DIG HÄR

Earlier Event: September 2
ATS (American Tribal Style) forts.
Later Event: September 3
Orientaliskdans Level 2