Back to All Events

Tribal Fusion forts/mellan


  • DanceConnection 128 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 11350 Sweden (map)

Om kursen
Denna kurs är för dig som dansat Tribal Fusion Belly Dance tidigare (minst ett år) alternativt för dig som har erfarenhet av orientalisk dans. Under denna kurs tränar vi mer avancerad teknik, kluriga kombinationer samt lär oss att jobba med flera rörelser samtidigt, s.k. layerings. Vi jobbar även med en koreografi som definitivt kommer att bli en rolig utmaning! För dem som vill avslutas terminen med en elevföreställning inför publik. 

Om Elnaz
Elnaz har dansat så länge hon kan minnas och brinner särskilt för orientaliska dans och musik. Hon började träna American Tribal Style (ATS®) och Tribal Fusion 2008 för Sophia Mirlashari. Sedan dess har hon hunnit bli General Skills-certifierad av ATS-grundaren Caroleena Nericcio och tagit kurser och workshops itribal och orientalisk dans för lärare såsom Tito Seif (EGY), Lubna Emam (EGY), Rachel Brice (US), Mardi Love (US), Anasma (FR), Samantha Emanuel (UK) med flera. Hon har även fått interna ledarutbildningar hos Studiefrämjandet, studerat Rytmik vid SMI (Stockholms Musikpedagogiska Institut) samt mottagit stipendium av Konstnärsnämnden. 

2009 började Elnaz undervisa och har kommit att bli mycket uppskattad för sin tydliga pedagogik och för sina roliga koreografier. Under lektionstid vill hon förmedla dansglädje – att ha kul medan man lär sig! Hon blandar därför teknik med att få eleverna att ”dansa loss” och därigenom praktiskt träna in stegen. Musiken Elnaz använder på lektionerna spänner från jamaicansk dancehall till traditionell egyptisk. 

”Som lärare är det viktigt för mig att varje elev känner sig sedd, att det skapas en trygg atmosfär där man kan lära och ha roligt tillsammans med sina meddansare. Jag hoppas kunna skänka mina elever inspiration, kunskap och ett roligt avbrott från vardagen!” 

12 ggr 75min 
2200:-

ANMÄL DIG HÄR

Earlier Event: August 31
Dancehall
Later Event: September 2
ATS (American Tribal Style) forts.